Giriş Kayıt
Gary Whelan

Gary Whelan


Oyuncu

Gary Whelan, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. (1996) Michael Collins (1996), (2006) Kontrat (2006), (2004) Hayatımın Şarkısı (2004), (2014) Amber (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 148,621
2014 Dram Oyuncu 6.2 592
2008 Biyografi Oyuncu 6.5 1,322

Kontrat
2006 Dram Oyuncu 5.7 20,518

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Oyuncu 6.7 13,256
2003 Suç Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,164
1996 Biyografi Oyuncu 7.1 25,058

Siradisi bir kadin
1996 Dram Oyuncu 6.5 3,358
1991 Komedi Oyuncu    

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Oyuncu 7.5 10,297
1987 Dram Oyuncu 6.9 319
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,207
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
1983 Komedi Oyuncu 4.3 4,366

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Oyuncu 4.9 7,506
1982 Dram Oyuncu 6.7 489
1981 Dram Oyuncu 7.2 432
1979 Macera Oyuncu 7.9 1,294
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017