Giriş Kayıt
Patricia Wheeler

Patricia Wheeler (47)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Patricia Wheeler, 20 Ekim 1969 Kitwe, Zambia doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Spring Break Shark Attack (2005), Labyrinth (2012), The Philanthropist (2009), (2012) Düşmanı Korurken (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1969
Doğum Yeri: Kitwe, Zambia
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
2016 47 Suç Yapımcı 6.5 63,463

Grimsby Kardeşler
2016 47 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 59,805
2015 46 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 1,181
2015 46 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 30,521

Karışık Aile
2014 45 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 91,977
2013 44 Suç Yapımcı 6.8 296
2012 Macera Yönetmen Asistanı 6.0 2,405

Düşmanı Korurken
2012 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 172,397
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 244,246
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 1,365
2009 40 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 10,110

Bir Aptalın Anıları
2008 39 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,348

Özgürlüğün Rengi
2007 38 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 10,290

Ateşin Ortasında
2006 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 9,371

Aşka Sor
2006 37 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 8,125
2005 36 Macera Yönetmen Asistanı    
2005 36 Macera Yönetmen Asistanı 3.8 1,864

Sevimli Arkadaşım
1999 30 Macera Yapım Yöneticisi 5.7 526
1997 28 Suç Çeşitli 4.5 1,632
1997 28 Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017