Giriş Kayıt
Stan Wetzel

Stan Wetzel


Sesler

Stan Wetzel, sesler. Private School (1983), Private Lessons (1981), (1981) Şirinler (1981), (1982) Eating Raoul (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stanley Wetzel | Stan Wetzell | Stan Wetzle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Sesler    

Jetgiller
1990 Animasyon Sesler 5.5 3,620
1988 Animasyon Sesler    
1987 Animasyon Sesler    
1987 Animasyon Sesler    
1987 Animasyon Sesler 5.3 51

Küçük Canavarlar
1984 Komedi Sesler 4.0 6,708
1984 Komedi Sesler 4.7 3,173
1983 Komedi Sesler 5.4 25
1983 Komedi Sesler 5.2 4,776
1982 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 1,950
1982 Komedi Sesler 6.8 5,437

Şirinler
1981 Animasyon Sesler 7.3 11,643
1981 Komedi Sesler 5.1 2,529
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018