Giriş Kayıt
Paul Weston

Paul Weston (77)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Paul Weston, 07 Ocak 1940 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Superman 2 (1980), Ölümcül Oyun (2007), Öyle Bir Gündü Ki! (2008), Smilla Ve Karlar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1940
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 75 Aksiyon Oyuncu 6.8 304,970
2013 73 Komedi Dublör    
2012 72 Aksiyon Dublör 7.8 543,389
2011 71 Macera Dublör 7.5 257,113
2010 Suç Dublör 7.5 2,733
2010 70 Aksiyon Dublör 6.7 219,483

Kurt Adam
2010 70 Dram Dublör 5.8 91,716

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 68 Komedi Dublör 7.1 22,873

Ölümcül Oyun
2007 67 Dram Dublör 6.5 26,430
2007 67 Dram Dublör 6.0 219
2006 66 Müzik Dublör 6.6 937
2006 66 Dram Dublör    
2006 Bilim-Kurgu Dublör 7.0 591
2004 64 Komedi Dublör    
2003 Suç Dublör 8.6 6,503

Oktan
2003 63 Korku Dublör 4.3 2,798
2003 Komedi Dublör 7.9 3,640
2002 Suç Dublör    

Monte Kristo Kontu
2002 62 Aksiyon Dublör 7.7 108,872

Şövalye
2001 61 Aksiyon Dublör 6.9 142,175
2001 Suç Dublör 7.4 3,055
2000 Suç Dublör 7.9 3,972

Yırtıcı
1999 59 Korku Dublör 7.0 31,152
1999 59 Biyografi Dublör 6.5 2,480
1999 Dram Dublör 5.8 1,135
1998 Macera Dublör    

Benim Devim
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
4.9 5,849

Fatih Kull
1997 57 Fantastik Dublör
Oyuncu
4.8 6,650

Smilla Ve Karlar
1997 57 Aksiyon Dublör 6.4 11,982

Günışığı
1996 56 Aksiyon Dublör 5.8 55,011

Ejder Yürek
1996 56 Aksiyon Dublör 6.4 80,380
1996 56 Aksiyon Dublör
Çeşitli
   
1994 Macera Dublör    

Üç Silahşörler
1993 53 Aksiyon Dublör 6.4 42,871
1993 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1993 Dram Dublör    
1992 Suç Dublör 7.8 4,682
1991 51 Suç Dublör 6.5 2,545

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 51 Aksiyon Dublör 6.9 150,503
1990 50 Dram Oyuncu
Dublör
   

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 49 Aksiyon Dublör 6.6 76,885
1989 Dram Dublör 8.6 26,160
1988 48 Komedi Dublör 7.0 7,359
1988 48 Dram Dublör 7.4 7,335

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 47 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 72,187

Yaratığın Dönüşü
1986 46 Aksiyon Dublör 8.4 515,064
1986 Dram Dublör 6.0 1,792
1986 Suç Dublör 8.9 4,913
1986 Dram Dublör 6.4 507

Bizim Gibi Casuslar
1985 45 Komedi Dublör 6.4 36,150
1985 45 Suç Dublör    
1985 45 Dram Dublör    

Süper Nine
1985 45 Komedi Dublör    
1984 Suç Dublör 6.6 2,065

Çok Gizli
1984 44 Aksiyon Dublör 7.2 48,366
1984 44 Aksiyon Dublör 5.9 1,594

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 731,498

007 James Bond: Ahtapot
1983 43 Aksiyon Dublör 6.6 77,306

Superman 3
1983 43 Aksiyon Dublör 4.9 52,520

Kurtadam Londra'da
1981 41 Korku Dublör 7.6 68,924

Senin Gözlerin İçin
1981 41 Aksiyon Dublör 6.8 74,836

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 41 Aksiyon Dublör 8.5 697,660

Superman 2
1980 40 Aksiyon Dublör 6.8 80,161

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 39 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 72,545
1979 39 Macera Dublör 5.9 1,409
1979 39 Aksiyon Dublör 5.4 1,269

Gizli Harekât
1979 39 Aksiyon Dublör 5.7 3,047
1979 39 Aksiyon Dublör 5.9 1,698
1978 38 Aksiyon Dublör 7.3 131,964

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 79,558

Savaş Köprüleri
1977 37 Aksiyon Dublör 7.4 41,881

Profesyoneller
1977 37 Aksiyon Dublör 8.1 1,800
1976 36 Komedi Dublör 7.7 1,759

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.3 5,029
1975 35 Komedi Dublör 4.7 191

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 34 Aksiyon Dublör 6.8 77,068

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 33 Aksiyon Dublör 6.8 78,023
1973 33 Korku Oyuncu 5.6 3,837

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 29 Aksiyon Dublör 6.8 62,744

12 Kahraman Haydut
1967 27 Aksiyon Dublör 7.8 55,109

İnsan İki Kere Yaşar
1967 27 Aksiyon Dublör 6.9 78,530
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,967
1961 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 4,624
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017