Giriş Kayıt
Paul Weston

Paul Weston (77)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Paul Weston, 07 Ocak 1940 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Superman 2 (1980), Ölümcül Oyun (2007), Öyle Bir Gündü Ki! (2008), Smilla Ve Karlar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1940
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 75 Aksiyon Oyuncu 6.8 311,025
2013 73 Komedi Dublör    
2012 72 Aksiyon Dublör 7.8 549,378
2011 71 Macera Dublör 7.5 260,279
2010 Suç Dublör 7.6 2,908
2010 70 Aksiyon Dublör 6.7 222,013

Kurt Adam
2010 70 Dram Dublör 5.8 92,432

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 68 Komedi Dublör 7.1 23,102

Ölümcül Oyun
2007 67 Dram Dublör 6.5 26,940
2007 67 Dram Dublör 6.0 219
2006 66 Müzik Dublör 6.6 937
2006 66 Dram Dublör    
2006 Bilim-Kurgu Dublör 7.0 591
2004 64 Komedi Dublör    
2003 Suç Dublör 8.6 6,503

Oktan
2003 63 Korku Dublör 4.3 2,798
2003 Komedi Dublör 7.9 3,734
2002 Suç Dublör    

Monte Kristo Kontu
2002 62 Aksiyon Dublör 7.7 110,233

Şövalye
2001 61 Aksiyon Dublör 6.9 144,063
2001 Suç Dublör 7.4 3,124
2000 Suç Dublör 7.9 4,023

Yırtıcı
1999 59 Korku Dublör 7.0 31,338
1999 59 Biyografi Dublör 6.5 2,480
1999 Dram Dublör 5.9 1,176

Benim Devim
1998 58 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
4.9 5,849
1998 Macera Dublör 7.1 18,189

Fatih Kull
1997 57 Fantastik Dublör
Oyuncu
4.8 6,650

Smilla Ve Karlar
1997 57 Aksiyon Dublör 6.4 11,982

Günışığı
1996 56 Aksiyon Dublör 5.8 55,593

Ejder Yürek
1996 56 Aksiyon Dublör 6.4 81,145
1996 56 Aksiyon Dublör
Çeşitli
   

Üç Silahşörler
1993 53 Aksiyon Dublör 6.4 43,311
1993 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
1993 Dram Dublör    
1992 Suç Dublör 7.8 4,780
1991 51 Suç Dublör 6.5 2,545

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 51 Aksiyon Dublör 6.9 152,127
1990 50 Dram Oyuncu
Dublör
   

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 49 Aksiyon Dublör 6.6 77,834
1989 Dram Dublör 8.6 26,893
1988 48 Komedi Dublör 7.0 7,359
1988 48 Dram Dublör 7.4 7,335

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 47 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 73,066

Yaratığın Dönüşü
1986 46 Aksiyon Dublör 8.4 529,034
1986 Dram Dublör 6.0 1,839
1986 Suç Dublör 8.9 4,913
1986 Dram Dublör 6.4 507

Bizim Gibi Casuslar
1985 45 Komedi Dublör 6.4 36,638
1985 45 Suç Dublör    
1985 45 Dram Dublör    

Süper Nine
1985 45 Komedi Dublör    
1984 Suç Dublör 6.6 2,116

Çok Gizli
1984 44 Aksiyon Dublör 7.2 48,992
1984 44 Aksiyon Dublör 5.9 1,594

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 746,381

007 James Bond: Ahtapot
1983 43 Aksiyon Dublör 6.6 78,331

Superman 3
1983 43 Aksiyon Dublör 4.9 53,316

Kurtadam Londra'da
1981 41 Korku Dublör 7.6 70,432

Senin Gözlerin İçin
1981 41 Aksiyon Dublör 6.8 75,885

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 41 Aksiyon Dublör 8.5 709,707

Superman 2
1980 40 Aksiyon Dublör 6.8 81,407

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 39 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 73,668
1979 39 Macera Dublör 5.9 1,409
1979 Macera Dublör 7.9 1,294
1979 39 Aksiyon Dublör 5.4 1,269

Gizli Harekât
1979 39 Aksiyon Dublör 5.7 3,208
1979 39 Aksiyon Dublör 5.9 1,698
1978 38 Aksiyon Dublör 7.3 133,830

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 80,793

Savaş Köprüleri
1977 37 Aksiyon Dublör 7.4 42,451

Profesyoneller
1977 37 Aksiyon Dublör 8.1 1,816
1976 36 Komedi Dublör 7.7 1,759

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.3 5,146
1975 35 Komedi Dublör 4.7 191

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 34 Aksiyon Dublör 6.8 78,182

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 33 Aksiyon Dublör 6.8 79,275
1973 33 Korku Oyuncu 5.6 3,837

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 29 Aksiyon Dublör 6.8 63,719

12 Kahraman Haydut
1967 27 Aksiyon Dublör 7.8 55,959

İnsan İki Kere Yaşar
1967 27 Aksiyon Dublör 6.9 79,522
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,085
1961 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 4,735
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017