Giriş Kayıt
Michael Weston

Michael Weston (44)


Oyuncu

Michael Rubinstein, 25 Ekim 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kadavra (2008), Taze Gelin Şaşkın Damat (2006), Wishcraft (2002), Gus (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Rubinstein
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Rubenstein | Michael Rubinstein | Mike Wes
Burcu: Akrep
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 5.0 84
2016 Suç Oyuncu 6.9 58
2015 42 Komedi Oyuncu 5.4 1,772
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,006

Keşke Burada Olsam
2014 41 Komedi Oyuncu 6.7 32,489
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 40 Komedi Oyuncu 5.1 1,154
2012 39 Dram Oyuncu 6.3 7
2012 Suç Oyuncu 7.9 83,949

Özgür Sanatlar
2012 39 Komedi Oyuncu 6.7 31,687
2011 38 Komedi Oyuncu 6.6 441

İyi Günde Kötü Günde
2011 38 Komedi Oyuncu 5.0 7,762

Oyuncu
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 119,095

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 122,631

Devlet Oyunları
2009 36 Suç Oyuncu 7.1 119,423

Kadavra
2008 35 Suç Oyuncu 6.0 28,076

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 33 Komedi Oyuncu 5.7 13,580

Son Öpücük
2006 33 Komedi Oyuncu 6.5 38,978
2006 Komedi Oyuncu 8.4 71,547

Çılgın Kuzenler
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.1 69,311

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 341,336
2004 31 Aksiyon Oyuncu    

Eve Dönüş
2004 31 Komedi Oyuncu 7.5 194,809

Şeref Ve Cesaret
2002 29 Dram Oyuncu 6.3 45,869
2002 29 Korku Oyuncu 5.2 1,545
2001 Komedi Oyuncu 8.4 210,110
2001 Dram Oyuncu 8.7 101,080

Çıtır Kızlar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.6 95,812

Şanslı Sayılar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.0 8,630
2000 27 Komedi Oyuncu 5.1 10,044
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,479
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017