Giriş Kayıt
Michael Weston

Michael Weston (44)


Oyuncu

Michael Rubinstein, 25 Ekim 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kadavra (2008), Taze Gelin Şaşkın Damat (2006), Wishcraft (2002), Gus (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Rubinstein
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Rubenstein | Michael Rubinstein | Mike Wes
Burcu: Akrep
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Gerilim Çeşitli 5.0 84
2016 Suç Oyuncu 6.9 58
2015 42 Komedi Oyuncu 5.4 1,772
2015 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,006

Keşke Burada Olsam
2014 41 Komedi Oyuncu 6.7 33,561
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2013 40 Komedi Oyuncu 5.1 1,154
2012 39 Dram Oyuncu 6.3 7
2012 Suç Oyuncu 7.9 88,091

Özgür Sanatlar
2012 39 Komedi Oyuncu 6.7 32,965
2011 38 Komedi Oyuncu 6.6 441

İyi Günde Kötü Günde
2011 38 Komedi Oyuncu 5.0 7,762

Oyuncu
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 121,710

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 126,374

Devlet Oyunları
2009 36 Suç Oyuncu 7.1 122,298

Kadavra
2008 35 Suç Oyuncu 6.0 28,524

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 33 Komedi Oyuncu 5.7 13,967

Son Öpücük
2006 33 Komedi Oyuncu 6.5 39,405
2006 Komedi Oyuncu 8.4 74,640

Çılgın Kuzenler
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.1 70,796

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 356,040
2004 31 Aksiyon Oyuncu    

Eve Dönüş
2004 31 Komedi Oyuncu 7.5 198,057

Şeref Ve Cesaret
2002 29 Dram Oyuncu 6.3 47,086
2002 29 Korku Oyuncu 5.2 1,545
2001 Komedi Oyuncu 8.4 216,166
2001 Komedi Oyuncu 8.7 105,249

Çıtır Kızlar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.6 98,040

Şanslı Sayılar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.0 8,630
2000 27 Komedi Oyuncu 5.1 10,792
1999 Suç Oyuncu 8.0 62,440

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018