Giriş Kayıt
Antje Westermann

Antje Westermann (46)


Oyuncu

Antje Westermann, 13 Eylül 1971 Dresden, German Democratic Republic doğumlu oyuncu. Wolfsburg (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1971
Doğum Yeri: Dresden, German Democratic Republic
Burcu: Başak
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Oyuncu    
2009 38 Aile Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.3 134
2004 33 Dram Oyuncu 7.1 102
2004 33 Dram Oyuncu 6.7 29
2004 33 Dram Oyuncu 6.8 207
2003 32 Biyografi Oyuncu 5.8 247
2003 32 Dram Oyuncu 7.3 853
1981 Suç Oyuncu 6.6 441

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,960
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018