Giriş Kayıt
Antje Westermann

Antje Westermann (45)


Oyuncu

Antje Westermann, 13 Eylül 1971 Dresden, German Democratic Republic doğumlu oyuncu. Wolfsburg (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1971
Doğum Yeri: Dresden, German Democratic Republic
Burcu: Başak
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 38 Aile Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.4 112
2004 33 Dram Oyuncu 7.1 102
2004 33 Dram Oyuncu 6.7 29
2004 33 Dram Oyuncu 6.8 207
2003 32 Biyografi Oyuncu 5.8 247
2003 32 Dram Oyuncu 7.3 853
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,773
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017