Giriş Kayıt
Jake West

Jake West


Yönetmen, Editör, Senarist, Yönetmen Asistanı

Jake West, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, editör, senarist, yönetmen asistanı. Doghouse (2009), Evil Aliens (2005), İntikam Peşinde (2006), Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 631
2014 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 231

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Yönetmen 4.7 15,679
2012 Belgesel Oyuncu    
2011 Aksiyon    
2010 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.9 838
2009 Komedi Editör
Yönetmen
6.1 19,529

İntikam Peşinde
2006 Fantastik Yönetmen
Senarist
4.5 1,898
2005 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.4 5,094
2004 Aksiyon Kameraman 4.3 717
2000 Most Popular by Genre Editör
Editorial Department
3.4 415
1999 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1998 Korku Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Editör
4.8 1,367
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018