Giriş Kayıt
Jake West

Jake West


Yönetmen, Editör, Senarist, Oyuncu

Jake West, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, editör, senarist, oyuncu. Doghouse (2009), Evil Aliens (2005), Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape (2010), Razor Blade Smile (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 631
2014 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 231

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Yönetmen 4.7 14,790
2012 Belgesel Oyuncu    
2011 Aksiyon    
2010 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
7.9 838
2009 Komedi Editör
Yönetmen
6.1 18,958

İntikam Peşinde
2006 Korku Yönetmen
Senarist
   
2005 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.4 5,094
2004 Aksiyon Kameraman 4.3 717
2000 Most Popular by Genre Editör
Editorial Department
3.4 415
1999 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1998 Korku Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Editör
4.8 1,367
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017