Giriş Kayıt
Dominic West

Dominic West (48)


Oyuncu

Dominic Gerard Fe West, 15 Ekim 1969 Sheffield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. 300 Spartalı (2006), The Wire (2002), Tomb Raider (2018), Para Tuzağı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dominic Gerard Fe West
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1969
Doğum Yeri: Sheffield, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
9.3 (12 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,617
2018 Biyografi Oyuncu 6.3 109

Kare
2017 48 Komedi Oyuncu 7.3 32,976
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 140
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 141
2016 47 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 173

Kayıp Balık Dori
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.3 192,488

Fırtınalı Hayatlar
2016 47 Biyografi Oyuncu 6.5 13,961

Para Tuzağı
2016 47 Suç Oyuncu 6.5 80,435
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Onur
2014 45 Biyografi Oyuncu 7.8 43,746
2014 45 Biyografi Oyuncu 7.3 21,111
2014 Dram Oyuncu 8.0 27,963
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.9 78
2013 44 Biyografi Oyuncu    

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 230,641
2012 Oyuncu 7.2 549
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255

Hediye Operasyonu
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.1 39,626

Johnny English'in Dönüşü
2011 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 99,829

Öbür Dünyadan
2011 42 Korku Oyuncu 6.5 57,509

Hazır Yetişkin
2011 Dram Oyuncu 7.6 1,706

Son Savaşçı
2010 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 71,259
2010 41 Animasyon Oyuncu 5.3 1,044
2009 40 Macera Oyuncu 6.7 3,370

Kalıpları Kırmak
2009 40 Dram Oyuncu    

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 54,599
2008 Dram Oyuncu    

Hannibal Doğuyor
2007 38 Suç Oyuncu 6.2 94,397
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,681

300 Spartalı
2006 37 Aksiyon Oyuncu 7.7 666,670

Gizemli Parçalar
2004 35 Dram Oyuncu 5.8 60,436

Mona Lisa Gülüşü
2003 34 Dram Oyuncu 6.5 68,099
2002 33 Komedi Oyuncu 7.2 192,378
2002 33 Komedi 6.3 1,330
2002 33 Dram Oyuncu 6.8 1,357
2002 Suç Oyuncu 9.3 226,841
2001 32 Komedi Oyuncu 6.2 37,437

28 Gün
2000 31 Komedi Oyuncu 6.0 38,423

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 619,635
1999 30 Dram Oyuncu 6.1 27,400

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 30 Komedi Oyuncu 6.5 22,607

Spice World the Movie
1997 28 Komedi Oyuncu 3.4 30,033

Kumarbaz
1997 28 Biyografi Oyuncu 6.4 295

Picasso ile Yaşamak
1996 27 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1995 26 Dram Oyuncu 7.5 11,731
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018