Giriş Kayıt
Debi Mae West

Debi Mae West


Oyuncu, Sesler

Mae Zadler, oyuncu, sesler. Çılgın Hırsız (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mae Zadler
Diğer Bir İsmi: DebiMaeWest | Eid Lakis | Debbie Mae-West | Debbie
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 6,157
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 623
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 410
2013 Animasyon Oyuncu    
2012 Belgesel Sesler 7.0 23
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 3,283
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,025
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 2,413

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 410,714
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,163
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 109
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 1,389
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,046
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,075
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 2,056
2007 Aksiyon Oyuncu 9.2 3,718
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 50,658
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 1,890
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 629
2006 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,224
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 389
2005 Aksiyon Oyuncu 6.1 81
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Aksiyon Oyuncu 8.9 2,460
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 720
2003 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,263
2003 Macera Oyuncu 6.8 271
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 45,228
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298
1998 Animasyon Oyuncu    
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 25,348
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017