Giriş Kayıt
David John West

David John West


Sesler, Müzisyen

David John West, sesler, müzisyen. Gizli Dosyalar (1993), The Wonder Years (1988), The Practice (1997), Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave J. West | Dave John West | Dave West | David
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 3.0 217
2015 Macera Sesler 5.5 1,311
2013 Suç Sesler 6.2 89
2013 Korku Sesler 4.4 3,988
2013 Komedi Sesler 5.2 211
2013 Komedi Sesler 7.6 9
2012 Dram Sesler 6.4 510

Nur
2011 Kısa Metraj Sesler    
2011 Belgesel Sesler 8.0 6
2010 Macera Sesler 3.7 214
2010 Kısa Metraj Sesler 5.6 50
2010 Gerilim Sesler 4.0 636
2010 Belgesel Sesler 6.6 618
2010 Dram Sesler 5.9 2,122
2009 Komedi Sesler 5.4 445
2009 Suç Sesler 4.1 513

İblislerin Gecesi
2009 Korku Sesler 4.7 6,266
2009 Romantik Sesler 6.2 146
2009 Bilim-Kurgu Sesler 4.9 1,944
2009 Dram Sesler 5.5 170
2009 Komedi Sesler 6.9 545

Efsuncu
2008 Korku Sesler 4.9 1,213
2008 Dram Sesler 5.1 181
2008 Gerilim Sesler 5.0 242
2008 Korku Sesler 5.1 362
2008 Dram Sesler 6.3 2,066
2008 Komedi Sesler 6.3 13,822
2008 Biyografi Sesler 6.7 488

Seks ve Kahvaltı
2007 Komedi Sesler
Müzik
5.0 3,845
2007 Aile Sesler 3.9 622
2007 Dram Sesler 7.0 674
2007 Kısa Metraj Sesler 7.2 209

Dehşet Gecesi
2007 Korku Sesler 4.1 817
2007 Kısa Metraj Sesler 7.1 65
2007 Komedi Sesler 5.7 317
2007 Kısa Metraj Sesler 6.5 106

Oymacı
2006 Komedi Sesler 3.2 1,236
2006 Komedi Sesler 5.4 1,945

İhanet Oyunu
2005 Komedi Sesler 5.1 849
2004 Komedi Sesler 8.3 11,018
2004 Komedi Sesler    
2002 Dram Sesler    
2000 Biyografi Sesler    

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Sesler 6.5 4,134
1998 Suç Sesler    

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 25,788
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,365
1997 Bilim-Kurgu Sesler    
1997 Gizem Sesler 8.1 2,878
1997 Dram Sesler    
1997 Suç Sesler 7.7 6,337
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Bilim-Kurgu Sesler    
1996 Dram Sesler    
1996 Bilim-Kurgu Sesler 6.5 732
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1994 Bilim-Kurgu Sesler 6.6 1,153
1994 Bilim-Kurgu Sesler 3.1 708
1993 Gizem Sesler    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 166,543
1993 Dram Sesler    

Keskin Nişancı
1993 Aksiyon Sesler 6.1 20,409
1992 Korku Sesler 5.3 1,646
1992 Aksiyon Sesler 5.2 630
1991 Dram Sesler    
1991 Dram Sesler 4.5 69
1990 Dram Sesler 4.9 150
1990 Komedi Sesler 6.0 188
1989 Suç Sesler    
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Dram Sesler    
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640
1988 Komedi Sesler 8.3 30,110
1988 Gizem Sesler 2.4 503

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 124,692
1987 Animasyon Sesler 7.3 21,012

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892
1986 Dram Sesler 7.0 3,316
1986 Korku Sesler 4.3 1,803
1986 Dram Sesler 5.4 402
1985 Macera Sesler 6.7 1,442

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Sesler 7.8 7,123
1983 Western Sesler 5.8 409
1982 Dram Sesler 7.9 2,724
1981 Dram Sesler 8.2 5,566
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017