Giriş Kayıt
Dick Wesson

Dick Wesson (73)


Oyuncu, Yapımcı

Richard Lewis Wesson, 19 Kasım 1922 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Aya Seyahat (1950), The Errand Boy (1961), Calamity Jane (1953), Jim Thorpe -- All-American (1951) gibi yapımlarla biliniyor.25 Nisan 1996 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Lewis Wesson
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1922
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 1996
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Earl Wesson | Richard Wesson
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 55 Gerilim Oyuncu 6.2 4,374
1967 45 Komedi Yapımcı 5.8 115
1966 Komedi Yapımcı    
1961 39 Komedi Oyuncu 6.4 1,378
1953 31 Komedi Oyuncu 7.3 6,364
1953 31 Western Oyuncu 6.3 387
1953 31 Western Oyuncu 5.9 348
1951 29 Müzikal Oyuncu 6.1 256
1951 29 Biyografi Oyuncu 7.0 1,372
1951 29 Romantik Oyuncu 6.6 328
1951 29 Suç Oyuncu 6.7 153

Aya Seyahat
1950 28 Macera Oyuncu 6.3 2,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017