Giriş Kayıt
Matthias Werner

Matthias Werner


Dublör, Oyuncu

Matthias Werner, dublör, oyuncu. Fack ju Göhte (2013), 23 (1998), Yeni Başlayanlar için Türkçe (2012), Fack ju Göhte 3 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 5.5 1,010
2015 Komedi Dublör 6.1 7,795
2015 Komedi Dublör 7.3 1,316
2013 Komedi Dublör 7.0 21,780
2013 Dram Dublör 6.2 56

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 Aksiyon Dublör 5.9 6,313
2011 Komedi Oyuncu 5.6 107
2009 Aksiyon Dublör 7.8 32
2004 Suç Dublör 7.6 2,703
2004 Komedi Dublör 5.3 10,659
2000 Komedi Dublör 4.9 2,991

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 990,057
1998 Gerilim Dublör 7.3 5,665
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017