Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu. Ölülerin Günlüğü (2007), (2009) Ölülerin Kurtuluşu (2009), (1993) Kung Fu: The Legend Continues (1993), (1989) Sing (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 87,258

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 4.9 18,215

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 7,658
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 42,510

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 49,247
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
1989 Dram Oyuncu 6.7 548
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018