Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu. Ölülerin Günlüğü (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 80,579

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 4.9 18,215

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,852
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 42,129

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 48,244
1989 Dram Oyuncu 6.7 548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017