Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu. Ölülerin Günlüğü (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 75,252

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 5.0 17,700

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,431
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 41,189

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 47,607
1989 Dram Oyuncu 6.7 548
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017