Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu. Ölülerin Günlüğü (2007), (2009) Ölülerin Kurtuluşu (2009), (1993) Kung Fu: The Legend Continues (1993), (1989) Sing (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 83,933

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 4.9 18,215

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 7,160
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 42,510

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 48,750
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
1989 Dram Oyuncu 6.7 548
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017