Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu. Ölülerin Günlüğü (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,553

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 5.0 17,700

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,331
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 41,189

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 47,475
1989 Dram Oyuncu 6.7 548
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017