Giriş Kayıt
Annemarie Wendl

Annemarie Wendl (91)


Oyuncu

Annemarie Wendl, 26 Aralık 1914 Trostberg, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu. Lindenstraße (1985) yapımıyla biliniyor.03 Eylül 2006 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1914
Ölüm Tarihi: 03 Eylül 2006
Doğum Yeri: Trostberg, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: Annemarie Wendel | Rosemarie Wendl
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Dram Oyuncu 5.1 556
1978 64 Dram Oyuncu 6.8 101
1976 62 Dram Oyuncu    
1971 57 Dram Oyuncu 5.0 154
1968 54 Komedi Oyuncu 6.3 19
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018