Giriş Kayıt
Susan Welsh

Susan Welsh


Sesler, Görsel Efekt

Susan E. Welsh, sesler, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Susan E. Welsh
Diğer Bir İsmi: Susie Welsh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Suç Sesler 8.1 8,134

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 163,103

Imagine
1988 Belgesel Çeşitli 7.9 3,665
1980 Belgesel Görsel Efekt 9.3 18,216
1980 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 5,884
1978 Macera Çeşitli 3.7 486
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017