Giriş Kayıt
Susan Welsh

Susan Welsh


Sesler, Görsel Efekt

Susan E. Welsh, sesler, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Susan E. Welsh
Diğer Bir İsmi: Susie Welsh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Suç Sesler 8.1 8,134

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 160,219

Imagine
1988 Belgesel Çeşitli 7.9 3,665
1980 Belgesel Görsel Efekt 9.3 18,216
1980 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 5,884
1978 Macera Çeşitli 3.7 486
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017