Giriş Kayıt
Jennifer Welsh

Jennifer Welsh


Editör, Yapımcı

Jennifer Welsh, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Yapımcı 7.1 48,245
2006 Belgesel Yapımcı 7.1 57,040

Jackass
2002 Belgesel Editorial Department 6.6 68,642
2002 Kısa Metraj Editorial Department    
2000 Game-Show Editorial Department 5.3 7,664
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,582) Doctor Strange (6,932) Allied (6,506) Moana (4,931) John Wick: Chapter 2 (4,600) Lion (3,592) Arrival (3,269) Forushande (3,071) Split (2,308) Hacksaw Ridge (2,303)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,562) Supernatural (4,769) The Expanse (4,382) Vikings (4,303) Suits (3,724) The Big Bang Theory (2,605) Sherlock (2,569) Arrow (2,100) Legion (2,037) Blindspot (2,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017