Giriş Kayıt
Jennifer Welsh

Jennifer Welsh


Editör, Yapımcı

Jennifer Welsh, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Yapımcı 7.1 48,245
2006 Belgesel Yapımcı 7.1 57,040

Jackass
2002 Belgesel Editorial Department 6.6 68,642
2002 Kısa Metraj Editorial Department    
2000 Game-Show Editorial Department 5.3 7,664
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017