Giriş Kayıt
Randi Wells

Randi Wells


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Randi Wells, casting, oyuncu yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), Sır (2007), Isn't She Great (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Randy Wells
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 5,148

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 9,336

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 21,007
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 566
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 163
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,790
2015 Fantastik Casting 8.2 8,407
2015 Suç Casting 7.2 38,121

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 25,188

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 534,063

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 33,419
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.1 1,055
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.9 24,121
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.0 1,732
2013 Biyografi Casting    
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 129,090

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 28,332

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 169,928
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 190,173
2013 Dram Casting 6.4 4,767
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 944

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 24,291

Yolda
2012 Macera Casting 6.1 34,191

Ölüme Doğru
2012 Suç Casting 6.3 33,332

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Casting 5.6 72,525

Fabrika
2012 Suç Casting 5.8 8,456
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 998

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 140,740
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.6 66,003
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 442

Benim Hikayem
2010 Dram Casting 7.3 21,258
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 40,452
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,138

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 32,607

Evdeki Düşman
2009 Korku Casting 7.0 148,974
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Casting 7.8 474,202
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,165

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Bunu Resmet
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 12
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2008 Dram Casting    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Casting    
2008 Aile Oyuncu Yönetmeni    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 235
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Casting 6.4 3,131

Zafer Patenleri
2007 Komedi Casting 6.3 133,224
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 590

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,128

300 Spartalı
2006 Aksiyon Casting 7.7 625,164

Ormanın Esrarı
2006 Korku Casting 5.7 9,131

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2006 Dram Casting 4.2 1,793

Hayatımın Maçı
2005 Dram Casting 7.5 22,813

Fidye
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,255

Hep Seni Aradım
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,006

Gizli Pencere
2004 Gizem Casting 6.6 151,438

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Casting 6.4 343,043
2003 Gerilim Casting 5.8 91,470

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Casting 5.6 53,947
2003 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2003 Komedi Casting 5.8 485
2003 Suç Casting 6.5 5,785
2002 Gerilim Casting    
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Casting 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,271
2001 Dram Casting 7.0 71
2000 Suç Casting 6.1 722
2000 Gerilim Casting 4.5 190
2000 Biyografi Casting 5.3 1,992
2000 Aksiyon Casting    
1999 Dram Casting 5.3 148

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 124,031
1999 Macera Casting 3.5 1,112
1998 Komedi Casting 6.1 1,228

Yılan Gözler
1998 Suç Casting 5.9 65,200
1998 Aksiyon Casting 3.8 2,342

Kırmızı Keman
1998 Dram Casting 7.7 27,292
1998 Aksiyon Casting 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 Dram Casting 6.4 364
1996 Komedi Casting
0
5.6 306
1996 Romantik Casting    
1995 Korku Casting 4.1 550
1994 Macera Casting 6.1 893
1994 Aile Casting 5.9 3,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017