Giriş Kayıt
Randi Wells

Randi Wells


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Randi Wells, casting, oyuncu yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), Sır (2007), Isn't She Great (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Randy Wells
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 770
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 12,560

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,815
2016 Komedi Casting 6.9 676

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 25,156
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 578
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 163
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,054
2015 Fantastik Casting 8.2 9,074
2015 Suç Casting 7.1 42,032

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 28,605

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 562,241

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 34,582
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.1 1,247
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.8 25,274
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.0 1,732
2013 Biyografi Casting    
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 133,813

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 30,298

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 175,831
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 195,682
2013 Dram Casting 6.4 4,767
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 944

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 24,834

Yolda
2012 Macera Casting 6.1 35,353

Ölüme Doğru
2012 Suç Casting 6.3 34,199

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Casting 5.6 74,398

Fabrika
2012 Suç Casting 5.8 8,480
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 998

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 144,293
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.6 67,938
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 442

Benim Hikayem
2010 Dram Casting 7.3 21,258
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 41,908
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,138

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 33,365

Evdeki Düşman
2009 Korku Casting 7.0 156,138
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Casting 7.8 492,496
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,165

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Bunu Resmet
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 12
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2008 Dram Casting    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Casting    
2008 Aile Oyuncu Yönetmeni    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 235
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Casting 6.4 3,131

Zafer Patenleri
2007 Komedi Casting 6.3 136,927
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 590

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,128

300 Spartalı
2006 Aksiyon Casting 7.7 644,718

Ormanın Esrarı
2006 Korku Casting 5.7 9,337

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2006 Dram Casting 4.2 1,793

Hayatımın Maçı
2005 Dram Casting 7.5 23,666

Fidye
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,255

Hep Seni Aradım
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 47,114

Gizli Pencere
2004 Gizem Casting 6.6 156,728

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Casting 6.4 354,923
2003 Gerilim Casting 5.8 93,823

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Casting 5.6 54,881
2003 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2003 Komedi Casting 5.8 485
2003 Suç Casting 6.5 5,785
2002 Gerilim Casting    
2002 Bilim-Kurgu Casting    
2002 Dram Casting 5.7 737

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Casting 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,439
2001 Dram Casting 7.0 71
2000 Suç Casting 6.1 722
2000 Gerilim Casting 4.5 190
2000 Biyografi Casting 5.3 1,992
2000 Aksiyon Casting    
1999 Dram Casting 5.3 148

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 128,763
1999 Macera Casting 3.5 1,112
1998 Komedi Casting 6.1 1,228

Yılan Gözler
1998 Suç Casting 6.0 67,042
1998 Aksiyon Casting 3.8 2,342

Kırmızı Keman
1998 Dram Casting 7.7 27,874
1998 Aksiyon Casting 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 Dram Casting 6.4 364
1996 Komedi Casting
0
5.6 306
1996 Romantik Casting    
1995 Korku Casting 4.1 550
1994 Macera Casting 6.1 893
1994 Aile Casting 5.9 3,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017