Giriş Kayıt
Randi Wells

Randi Wells


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Randi Wells, casting, oyuncu yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), Sır (2007), Isn't She Great (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Randy Wells
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 20
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 7,504

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 10,216

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 21,916
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 577
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 163
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,790
2015 Fantastik Casting 8.2 8,524
2015 Suç Casting 7.1 38,892

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 25,787

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 537,978

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 33,629
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.1 1,071
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.9 24,273
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.0 1,732
2013 Biyografi Casting    
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 129,979

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 28,572

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 170,906
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 191,172
2013 Dram Casting 6.4 4,767
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 944

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 24,396

Yolda
2012 Macera Casting 6.1 34,387

Ölüme Doğru
2012 Suç Casting 6.3 33,469

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Casting 5.6 72,830

Fabrika
2012 Suç Casting 5.8 8,480
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 998

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 141,421
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.6 66,381
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 442

Benim Hikayem
2010 Dram Casting 7.3 21,258
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 40,723
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,138

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 32,762

Evdeki Düşman
2009 Korku Casting 7.0 150,393
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Casting 7.8 477,542
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,165

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Bunu Resmet
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 12
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2008 Dram Casting    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Casting    
2008 Aile Oyuncu Yönetmeni    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 235
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Casting 6.4 3,131

Zafer Patenleri
2007 Komedi Casting 6.3 133,886
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 590

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,128

300 Spartalı
2006 Aksiyon Casting 7.7 628,317

Ormanın Esrarı
2006 Korku Casting 5.7 9,131

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2006 Dram Casting 4.2 1,793

Hayatımın Maçı
2005 Dram Casting 7.5 22,971

Fidye
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,255

Hep Seni Aradım
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 46,144

Gizli Pencere
2004 Gizem Casting 6.6 152,204

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Casting 6.4 345,043
2003 Gerilim Casting 5.8 91,855

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Casting 5.6 54,099
2003 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2003 Komedi Casting 5.8 485
2003 Suç Casting 6.5 5,785
2002 Gerilim Casting    
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Casting 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,271
2001 Dram Casting 7.0 71
2000 Suç Casting 6.1 722
2000 Gerilim Casting 4.5 190
2000 Biyografi Casting 5.3 1,992
2000 Aksiyon Casting    
1999 Dram Casting 5.3 148

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 124,835
1999 Macera Casting 3.5 1,112
1998 Komedi Casting 6.1 1,228

Yılan Gözler
1998 Suç Casting 5.9 65,652
1998 Aksiyon Casting 3.8 2,342

Kırmızı Keman
1998 Dram Casting 7.7 27,444
1998 Aksiyon Casting 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 Dram Casting 6.4 364
1996 Komedi Casting
0
5.6 306
1996 Romantik Casting    
1995 Korku Casting 4.1 550
1994 Macera Casting 6.1 893
1994 Aile Casting 5.9 3,847
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017