Giriş Kayıt
Randi Wells

Randi Wells


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Randi Wells, casting, oyuncu yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), Sır (2007), Isn't She Great (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Randy Wells
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öldürme Arzusu
2018 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 12,876

Sağlam Şarkı
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 84
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,232
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 17,354

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 16,357
2016 Komedi Casting 6.9 676

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 28,240
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 578
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 163
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,054
2015 Fantastik Casting 8.2 9,773
2015 Suç Casting 7.0 44,954

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 31,832

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 586,065

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 35,866
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.2 1,521
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.8 26,224
2014 Bilim-Kurgu Casting 6.0 1,732
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 138,707
2013 Biyografi Casting 5.7 1,094

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 32,107

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 182,823
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 201,781
2013 Dram Casting 6.4 4,767
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 944

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 25,869

Yolda
2012 Macera Casting 6.1 36,594

Ölüme Doğru
2012 Suç Casting 6.3 35,196

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Casting 5.6 76,633

Fabrika
2012 Suç Casting 5.8 9,474
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 998

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 148,087
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.6 69,918
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 442

Benim Hikayem
2010 Dram Casting 7.3 21,258
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 43,899
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,138

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 34,371

Evdeki Düşman
2009 Korku Casting 7.0 165,076
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Casting 7.8 513,106
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,165

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Bunu Resmet
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 12
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2008 Dram Casting    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Casting    
2008 Aile Oyuncu Yönetmeni    
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 235
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Casting 6.4 3,131

Zafer Patenleri
2007 Komedi Casting 6.3 141,209
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 590

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,128

300 Spartalı
2006 Aksiyon Casting 7.7 665,517

Ormanın Esrarı
2006 Korku Casting 5.7 9,710

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 551
2006 Dram Casting 4.2 1,793

Hayatımın Maçı
2005 Dram Casting 7.5 24,564

Fidye
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,255

Hep Seni Aradım
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 48,554

Gizli Pencere
2004 Gizem Casting 6.6 162,203

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Casting 6.4 367,431
2003 Gerilim Casting 5.8 96,846

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Casting 5.6 55,962
2003 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2003 Komedi Casting 5.8 485
2003 Suç Casting 6.5 5,785
2002 Gerilim Casting    
2002 Bilim-Kurgu Casting    
2002 Dram Casting 5.7 737

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Casting 5.5 6,060

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,766
2001 Dram Casting 7.0 71
2000 Suç Casting 6.1 722
2000 Gerilim Casting 4.5 190
2000 Biyografi Casting 5.4 2,062
2000 Aksiyon Casting    
1999 Dram Casting 5.3 148

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Casting 6.7 134,030
1999 Macera Casting 3.5 1,112
1998 Komedi Casting 6.1 1,228

Yılan Gözler
1998 Suç Casting 6.0 68,925
1998 Aksiyon Casting 3.8 2,342

Kırmızı Keman
1998 Dram Casting 7.7 28,188
1998 Aksiyon Casting 3.8 1,278

Küçük Adamlar
1998 Dram Casting 6.4 364
1996 Komedi Casting
0
5.6 306
1996 Romantik Casting    
1995 Korku Casting 4.1 550
1994 Macera Casting 6.1 893
1994 Aile Casting 5.9 3,847
- Dram Casting    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018