Giriş Kayıt
Paul Wells

Paul Wells


Sesler, Kameraman

Paul Wells, sesler, kameraman. King of the Gypsies (1978), Breaking Away (1979), Brubaker (1980), Norma Rae (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Welles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Kameraman 6.3 5,214
1995 Biyografi Kameraman 6.9 4,452
1993 Dram Kameraman    
1992 Dram Kameraman 7.2 7,926
1991 Komedi Kameraman 7.0 7,947

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Kameraman 5.7 6,966
1988 Dram Sesler 6.4 1,466

Süpermen 4
1987 Aksiyon Kameraman 3.6 35,725
1987 Komedi Sesler 6.1 8,541
1986 Aksiyon Sesler 5.2 933
1986 Dram Sesler 5.4 402

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sesler 5.5 5,851
1986 Komedi Sesler 6.1 13,271

Koza
1985 Komedi Sesler 6.7 47,947
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112

İlk Isırık
1985 Komedi Sesler 5.4 10,841
1985 Dram Sesler 6.1 1,463
1985 Komedi Sesler 6.6 4,239

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Sesler 6.6 42,318
1984 Komedi Sesler 6.0 2,009
1984 Sesler 3.7 5,951

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115

Doğru Hamle
1983 Dram Sesler 5.9 13,144
1983 Dram Sesler 6.3 4,937
1982 Komedi Sesler 6.1 1,454
1982 Komedi Sesler 5.8 2,089
1982 Komedi Sesler 6.1 713
1982 Dram Sesler 6.8 2,034

Mağara Adamı
1981 Komedi Sesler 5.7 6,021
1981 Dram Sesler 2.8 528
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
1980 Suç Sesler 7.1 12,793

9'dan 5'e
1980 Komedi Sesler 6.7 21,709

Seksek
1980 Macera Sesler 7.2 4,861
1980 Biyografi Sesler 6.9 520
1979 Komedi Sesler 7.7 18,509
1979 Dram Sesler 7.4 7,876

Eve Gelen Atlı
1978 Dram Sesler 6.2 1,698
1978 Dram Sesler 6.3 821

Sürücü
1978 Aksiyon Sesler 7.2 10,600

İfrit
1978 Korku Sesler 6.3 24,071
1977 Bilim-Kurgu Sesler 5.2 3,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017