Giriş Kayıt
Colin Wells

Colin Wells (54)


Oyuncu

Colin Wells, 11 Eylül 1963 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Titus (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1963
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayaletler
2010 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,630
2003 Suç Oyuncu 7.0 648
2000 Dram Oyuncu 5.2 795
1999 36 Dram Oyuncu 7.2 18,067
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 95
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,392
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,929
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017