Giriş Kayıt
Colin Wells

Colin Wells (53)


Oyuncu

Colin Wells, 11 Eylül 1963 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Titus (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1963
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayaletler
2010 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,630
2003 Suç Oyuncu 7.0 648
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 36 Dram Oyuncu 7.2 17,716
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 95
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,291
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,793
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,066
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,146) Black Sails (4,178) Into the Badlands (3,223) Legion (2,381) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,419)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017