Giriş Kayıt
Albert Welling

Albert Welling (66)


Oyuncu

Albert Welling, 29 Şubat 1952 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cemetery Junction (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1952
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 58 Komedi Oyuncu 6.9 17,995
2005 53 Biyografi Oyuncu 6.7 7,292
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 280
2003 Biyografi Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.4 6,037
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 45 Biyografi Oyuncu 6.9 13,278
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,908
1995 43 Dram Oyuncu    
1994 42 Biyografi Oyuncu 6.7 4,842
1991 39 Biyografi Oyuncu    

Bana Şans Dile
1990 Savaş Oyuncu 7.8 246
1987 35 Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,268
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1968 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018