Giriş Kayıt
Albert Welling

Albert Welling (65)


Oyuncu

Albert Welling, 29 Şubat 1952 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cemetery Junction (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1952
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 58 Komedi Oyuncu 6.9 17,949
2005 53 Biyografi Oyuncu 6.7 7,292
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 257
2003 Biyografi Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,276
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 45 Biyografi Oyuncu 6.9 12,435
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,382
1995 43 Dram Oyuncu    
1994 42 Biyografi Oyuncu 6.7 4,842
1991 39 Biyografi Oyuncu    

Bana Şans Dile
1990 Savaş Oyuncu 7.8 246
1987 35 Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,768
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,063
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017