Giriş Kayıt
Albert Welling

Albert Welling (65)


Oyuncu

Albert Welling, 29 Şubat 1952 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cemetery Junction (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1952
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 58 Komedi Oyuncu 6.9 17,995
2005 53 Biyografi Oyuncu 6.7 7,292
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 257
2003 Biyografi Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,276
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 45 Biyografi Oyuncu 6.9 12,435
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,407
1995 43 Dram Oyuncu    
1994 42 Biyografi Oyuncu 6.7 4,842
1991 39 Biyografi Oyuncu    

Bana Şans Dile
1990 Savaş Oyuncu 7.8 246
1987 35 Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,786
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,097
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017