Giriş Kayıt
Michael D. Welch

Michael D. Welch


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Sanat Yönetmeni

Michael D. Welch, sanat bölümü, Özel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.1 214,977

Yıldız Çocuk
1997 Macera Sanat Yönetmeni 5.4 1,918

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 89,908
1992 Aksiyon Sanat Bölümü    

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.6 35,239
1992 Komedi Sanat Bölümü 3.7 3,663

Mahluklar 2
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.4 11,608
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 289
Dizi Altyazıları
Westworld (7,411) The 100 (3,416) The Expanse (2,934) La casa de papel (2,214) The Crossing (1,767) Colony (1,674) 12 Monkeys (1,407) Genius (1,241) Luke Cage (1,133) Into the Badlands (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018