Giriş Kayıt
Michael D. Welch

Michael D. Welch


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Özel Efekt

Michael D. Welch, sanat bölümü, sanat yönetmeni, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Özel Efekt 7.1 198,802
1997 Macera Sanat Yönetmeni 5.4 1,918

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 84,280
1992 Aksiyon Sanat Bölümü    

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.6 33,275
1992 Komedi Sanat Bölümü 3.7 3,663

Mahluklar 2
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.3 10,337
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 289
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017