Giriş Kayıt
Howard Weitzman

Howard Weitzman (77)


Oyuncu

Howard Weitzman, 21 Eylül 1939 ABD doğumlu oyuncu. Murder in the First (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1939
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Howard L. Weitzman
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,637

İşte Budur!
2009 70 Belgesel 7.3 33,392

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 66 Komedi Oyuncu 7.6 195,872

Salako Romano
2001 62 Komedi Oyuncu 4.6 11,034
1997 Suç Çeşitli    
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017