Giriş Kayıt
Howard Weitzman

Howard Weitzman (78)


Oyuncu

Howard Weitzman, 21 Eylül 1939 ABD doğumlu oyuncu. Murder in the First (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1939
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Howard L. Weitzman
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Çeşitli 7.3 6,019

İşte Budur!
2009 70 Belgesel 7.3 34,202

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 66 Komedi Oyuncu 7.6 201,326

Salako Romano
2001 62 Komedi Oyuncu 4.6 11,034
1997 Suç Çeşitli 8.1 1,703
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,763) Den of Thieves (3,005) Maze Runner: The Death Cure (2,718) Hostiles (2,500) Winchester (2,476) 12 Strong (2,213) Submergence (1,775) Peter Rabbit (1,312) The Commuter (1,290) A martfüi rém (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,952) Supernatural (4,347) The Flash (3,525) The Terror (3,055) The Big Bang Theory (2,968) Legion (2,628) Gotham (2,448) The Expanse (2,130) Arrow (2,117) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,979)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018