Giriş Kayıt
Martin Weiss

Martin Weiss


Yapımcı, Senarist

Martin Weiss, yapımcı, senarist. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marty Weiss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 21,092
1999 Suç Yapımcı 8.1 55,890
1999 Komedi Yapımcı    

Altın Kızlar
1985 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 23,336
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017