Giriş Kayıt
Martin Weiss

Martin Weiss


Yapımcı, Senarist

Martin Weiss, yapımcı, senarist. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marty Weiss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.3 2,031
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 22,020
1999 Suç Yapımcı 8.0 61,719
1999 Komedi Yapımcı    

Altın Kızlar
1985 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.9 25,676
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018