Giriş Kayıt
Martin Weiss

Martin Weiss


Yapımcı, Senarist

Martin Weiss, yapımcı, senarist. 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marty Weiss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 21,034
1999 Suç Yapımcı 8.1 55,543
1999 Komedi Yapımcı    

Altın Kızlar
1985 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 23,130
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017