Giriş Kayıt
Michele Weisler

Michele Weisler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Michele Weisler, yapımcı, yapım yöneticisi. Dehşetin Yankıları (1999), Aman Doktor (2001), Hayatımın Atışı (2012), Geveze Papağan Paulie (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Weisler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı 3.9 813

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 44,590
2014 Korku Yapımcı 4.2 186

Hayatımın Atışı
2012 Dram Yapımcı 6.8 53,217

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 99,980

Halka 2
2005 Korku Yapımcı 5.4 80,985

Halka
2002 Korku Yapımcı 7.1 283,208

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Yapımcı 6.1 5,522

Aman Doktor
2001 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.9 7,311

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Yapımcı 7.0 66,973

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.5 11,890
1996 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.3 832
1996 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 14,694
1991 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.6 260
1991 Korku Çeşitli 3.3 542
1991 Korku Çeşitli 4.3 289

Pijama Partisi Katliamı 3
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 1,806
1990 Korku Çeşitli 3.6 734
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 737
1990 Korku Çeşitli 3.9 543
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 4.5 1,515
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018