Giriş Kayıt
Eric Weinthal

Eric Weinthal


Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Senarist

Eric Weinthal, oyuncu, yapım yöneticisi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,785

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 29,766

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.8 841
2004 Biyografi Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Senarist 4.5 930
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 557
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,528) Assassin's Creed (5,537) Passengers (4,152) Doctor Strange (3,872) Allied (2,742) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,934) Taboo (4,332) Arrow (3,589) Vikings (3,547) Blindspot (3,014) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,986) Suits (2,678) Legion (2,629) Black Sails (2,386) Sherlock (2,066)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017