Giriş Kayıt
Eric Weinthal

Eric Weinthal


Oyuncu, Senarist, Yapım Yöneticisi

Eric Weinthal, oyuncu, senarist, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 7.5 45
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,785

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 30,657

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.8 841
2004 Biyografi Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Senarist 4.5 930
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 557
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018