Giriş Kayıt
Arthur Weingarten

Arthur Weingarten


Senarist, Yapımcı

Arthur Weingarten, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Arthur David Weingarten | Art Weingarten
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Yapımcı 7.7 360

Cinayet Dosyası
1984 Suç Senarist 6.9 13,601
1982 Macera Senarist
Çeşitli
7.4 252
1976 Aksiyon Çeşitli    
1974 Aksiyon Senarist 5.4 164

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,112
1974 Dram Çeşitli    

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,477
1959 Aksiyon Senarist 7.3 5,814
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017