Giriş Kayıt
Arthur Weingarten

Arthur Weingarten


Senarist, Yapımcı

Arthur Weingarten, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Arthur David Weingarten | Art Weingarten
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Yapımcı 7.7 360

Cinayet Dosyası
1984 Suç Senarist 6.9 13,508
1982 Macera Senarist
Çeşitli
7.4 252
1976 Aksiyon Çeşitli    
1974 Aksiyon Senarist 5.4 164

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,037
1974 Dram Çeşitli    

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,383
1959 Aksiyon Senarist 7.3 5,766
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017