Giriş Kayıt
Arthur Weingarten

Arthur Weingarten


Senarist, Yapımcı

Arthur Weingarten, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Arthur David Weingarten | Art Weingarten
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Yapımcı 7.7 395

Cinayet Dosyası
1984 Suç Senarist 6.9 13,839
1982 Macera Senarist
Çeşitli
7.4 252
1976 Aksiyon Çeşitli    
1974 Aksiyon Senarist 5.4 164

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Senarist 7.1 6,309
1974 Dram Çeşitli    
1966 Aksiyon Senarist 7.6 1,928

Addams Ailesi
1964 Komedi Senarist 8.0 9,714
1959 Aksiyon Senarist 7.3 5,934
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017