Giriş Kayıt
Matt Weinberg

Matt Weinberg (26)


Oyuncu

Matthew Phillip Weinberg, 13 Temmuz 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. X-Men (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Phillip Weinberg
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Matthew Weinberg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedek Kulübesi
2006 16 Komedi Oyuncu 5.6 41,856

Aslan Kral 3
2004 14 Animasyon Oyuncu    
2004 14 Komedi Oyuncu    

Ateşli Piliç
2002 12 Komedi Oyuncu 5.5 77,360
2002 12 Aile Oyuncu 6.4 165
2002 12 Aile Oyuncu 5.4 335
2000 10 Aksiyon Oyuncu 7.4 476,934
2000 10 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017