Giriş Kayıt
Matt Weinberg

Matt Weinberg (26)


Oyuncu

Matthew Phillip Weinberg, 13 Temmuz 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. X-Men (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Phillip Weinberg
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Matthew Weinberg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedek Kulübesi
2006 16 Komedi Oyuncu 5.6 41,632

Aslan Kral 3
2004 14 Animasyon Oyuncu    
2004 14 Komedi Oyuncu    

Ateşli Piliç
2002 12 Komedi Oyuncu 5.5 76,956
2002 12 Aile Oyuncu 6.4 165
2002 12 Aile Oyuncu 5.4 335
2000 10 Aksiyon Oyuncu 7.4 471,048
2000 10 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017