Giriş Kayıt
Matt Weinberg

Matt Weinberg (27)


Oyuncu

Matthew Phillip Weinberg, 13 Temmuz 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. X-Men (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Phillip Weinberg
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Matthew Weinberg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedek Kulübesi
2006 16 Komedi Oyuncu 5.6 43,139

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 28,122
2004 14 Komedi Oyuncu    

Ateşli Piliç
2002 12 Komedi Oyuncu 5.5 79,951
2002 12 Aile Oyuncu 6.4 165
2002 12 Aile Oyuncu 5.4 335
2000 10 Aksiyon Oyuncu 7.4 496,849
2000 10 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017