Giriş Kayıt
Robert Weil

Robert Weil (87)


Oyuncu

Robert Weil, 18 Kasım 1914 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Rhinoceros (1974), (1989) Küçük Denizkızı (1989), (1977) Cumartesi Gecesi Ateşi (1977), (1987) Ay Çarpması (1987) gibi yapımlarla biliniyor.01 Mart 2002 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1914
Ölüm Tarihi: 01 Mart 2002
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bobby Weil | Bob Weil | Robert E. Weil
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,834
1999 85 Komedi Oyuncu 6.7 1,242

İşte Aradığım Kız
1996 82 Komedi Oyuncu 6.0 14,380
1995 81 Komedi Oyuncu 4.6 2,143

Bir Şirket Komedisi
1994 80 Komedi Oyuncu 7.3 67,327

Çıplak Silah 2
1991 77 Aksiyon Oyuncu 6.8 86,411
1990 Korku Oyuncu    

Küçük Denizkızı
1989 75 Animasyon Oyuncu 7.6 182,243

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 75 Dram Oyuncu 6.9 4,627
1989 75 Komedi Oyuncu 6.5 10,206
1989 75 Aksiyon Oyuncu 4.6 329

Puslu Güneş
1989 75 Macera Oyuncu 4.6 818

Ay Çarpması
1987 73 Komedi Oyuncu 7.1 37,461
1987 73 Komedi Oyuncu 4.6 7,664

Broadway Yıldızı
1984 70 Komedi Oyuncu 7.5 18,883
1981 67 Dram Oyuncu 5.7 1,435
1980 66 Gerilim Oyuncu 5.9 1,247

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 63 Dram Oyuncu 6.8 56,477

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 60 Suç Oyuncu 7.7 20,796
1974 60 Komedi Oyuncu 6.0 723

Sert Kaya
1972 58 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,814

Kanunun Kuvveti
1971 57 Aksiyon Oyuncu 7.8 87,195
1971 57 Komedi Oyuncu 5.0 1,068
1963 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017