Giriş Kayıt
Herman Weigel

Herman Weigel (67)


Yapımcı, Senarist

Herman Weigel, 22 Mart 1950 Moers, Almanya doğumlu yapımcı, senarist. Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (2007), (1986) Gülün Adı (1986), (1993) Kanıt Vücutlar (1993), (2009) Papa Joan (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1950
Doğum Yeri: Moers, Almanya
Diğer Bir İsmi: Hermann Weigel
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 67 Dram Yapımcı 6.6 368

Papa Joan
2009 59 Dram Yapımcı 6.7 7,046
2007 57 Komedi Yapımcı 5.3 1,069

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 56 Suç 7.5 201,781
2004 54 Komedi Senarist 4.7 1,581
1997 47 Komedi Yapımcı 4.9 2,387

Kanıt Vücutlar
1993 43 Dram Yapımcı 4.3 11,802

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 39 Dram Yapımcı 6.9 4,627

Gülün Adı
1986 36 Suç Yapımcı 7.8 86,484

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 34 Macera Senarist 7.4 107,581
1981 31 Biyografi Senarist 7.6 16,240
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017