Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andrew Weems

Andrew Weems (55)


Oyuncu

Andrew Weems, 18 Temmuz 1961 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. (2007) Dehşet Odası (2007), (2005) Sorry, Haters (2005), (2003) Nowhere to Go But Up (2003), (2014) Ned Rifle (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Dram Oyuncu 6.3 830

Dehşet Odası
2007 46 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2005 44 Dram Oyuncu 6.3 1,298
2003 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017