Giriş Kayıt
Brian E. Wedewer

Brian E. Wedewer


Sesler

Brian E. Wedewer, sesler. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1987) Slumber Party Massacre II (1987), (1986) Sorority House Massacre (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Wedewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 123,695
1987 Komedi Sesler 4.4 2,876
1986 Korku Sesler 4.3 1,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017