Giriş Kayıt
Brian E. Wedewer

Brian E. Wedewer


Sesler

Brian E. Wedewer, sesler. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1987) Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), (1986) Sorority House Massacre (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Wedewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 127,635

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892
1986 Korku Sesler 4.3 1,803
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018