Giriş Kayıt
Brian E. Wedewer

Brian E. Wedewer


Sesler

Brian E. Wedewer, sesler. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1987) Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), (1986) Sorority House Massacre (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Wedewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 124,692

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892
1986 Korku Sesler 4.3 1,803
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017