Giriş Kayıt
Henning Wedege

Henning Wedege


Sesler

Henning Wedege, sesler.

Diğer Bir İsmi: Henning Wedege Pettersen | Hening Wedege
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Macera Sesler 4.2 114
2005 Suç Sesler 7.3 10,542
2004 Dram Sesler 5.2 134
1998 Macera Sesler 5.0 164
1998 Sesler 5.5 64
1996 Suç Sesler 7.4 29,349
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018