Giriş Kayıt
Tasha Sounart

Tasha Sounart


Animasyon, Sanat Bölümü

Tasha Sounart, animasyon, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Tasha Wedeen Harris | Tasha Wedeen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 481,311

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 271,107
2009 Aksiyon Animasyon 8.2 1,296

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon 7.1 302,893

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.1 811,217

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon 8.1 687,654
2000 Animasyon Animasyon 8.1 21,267

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.9 437,152

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 234,745
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018