Giriş Kayıt
Gary Weddington

Gary Weddington


Gary Weddington, One Tree Hill 5 (2003), (1991) Yatağımdaki Düşman (1991), (2016) Gilmore Girls: A Year in the Life (2016), (1992) Hellraiser III: Hell on Earth (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 7.9 19,401

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 76,662
2009 Dram Çeşitli    
2006 Dram Çeşitli 7.6 10,810

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 64,397

Tarzan Kayıp Şehir
1998 Aksiyon Çeşitli 3.9 1,803
1995 Western Çeşitli    
1992 Gerilim Çeşitli 5.1 324
1992 Korku Çeşitli 5.5 22,927

Yatağımdaki Düşman
1991 Suç Çeşitli 6.2 42,727
1988 Dram Çeşitli 7.2 300

Kara Dul
1987 Suç Çeşitli 6.3 6,717

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Çeşitli 5.0 11,846

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Çeşitli 7.3 106,725

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Çeşitli 5.6 12,190
1984 Çeşitli 3.7 5,951

Müthiş İkili
1983 Komedi Çeşitli 4.6 3,115
1982 Komedi Çeşitli 6.1 1,454
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018