Giriş Kayıt
Gary Weddington

Gary Weddington


Gary Weddington, One Tree Hill 5 (2003), (1991) Yatağımdaki Düşman (1991), (2016) Gilmore Girls: A Year in the Life (2016), (1992) Hellraiser III: Hell on Earth (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 8.0 18,155

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 75,568
2009 Dram Çeşitli    
2006 Dram Çeşitli 7.6 10,810

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 62,604

Tarzan Kayıp Şehir
1998 Aksiyon Çeşitli 3.9 1,803
1995 Western Çeşitli    
1992 Gerilim Çeşitli 5.1 324
1992 Korku Çeşitli 5.5 22,276

Yatağımdaki Düşman
1991 Suç Çeşitli 6.2 40,964
1988 Dram Çeşitli 7.2 300

Kara Dul
1987 Suç Çeşitli 6.3 6,717

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Çeşitli 4.9 11,305

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Çeşitli 7.3 102,811

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Çeşitli 5.6 12,190
1984 Çeşitli 3.7 5,951

Müthiş İkili
1983 Komedi Çeşitli 4.6 3,115
1982 Komedi Çeşitli 6.1 1,454
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017