Giriş Kayıt
Patrizia Webley

Patrizia Webley


Oyuncu

Patrizia Webley, oyuncu. La sanguisuga conduce la danza (1975) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patrizia De Rossi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Yetişkin Oyuncu 6.0 466
1979 Suç Oyuncu 5.4 166
1977 Komedi Oyuncu 5.4 164
1976 Dram Oyuncu 5.4 2,708
1975 Korku Oyuncu 3.7 248
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017