Giriş Kayıt
Dewey Weber

Dewey Weber (45)


Oyuncu

David Harrison Weber, 30 Aralık 1971 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Showgirls (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Harrison Weber
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1971
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 40 Komedi Oyuncu 1.8 284
1998 27 Komedi Oyuncu    
1997 26 Dram Oyuncu 7.1 5,790
1995 24 Dram Oyuncu 4.6 52,795

Kıyamet Kuşağı
1995 24 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,515

Köpekbalıklarıyla Dans
1994 23 Komedi Çeşitli 7.1 19,331
1992 21 Dram Oyuncu 5.4 350

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,945

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 20 Aksiyon Oyuncu 6.0 44,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017