Giriş Kayıt
Robert Webber

Robert Webber


Sesler

Robert Webber, sesler. Bang Bang You're Dead (2002), Level Up (2012), Falling Skies (2011), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Webber | Rob Weber
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sesler 4.5 482
2014 Komedi Sesler 5.4 396
2014 Dram Sesler 6.4 1,333

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Sesler 6.5 145,919
2012 Komedi Sesler 7.7 1,724
2012 Belgesel Sesler 7.3 531

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Sesler 6.5 60,761
2012 Komedi Sesler 3.3 661
2011 Suç Sesler 6.9 18,820
2011 Aksiyon Sesler 7.2 78,615
2011 Aksiyon Sesler 7.3 25,112
2010 Dram Sesler 4.4 209
2010 Biyografi Sesler    
2009 Komedi Sesler    
2009 Belgesel Sesler 7.0 67
2009 Biyografi Sesler    

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Sesler 6.5 9,962
2008 Komedi Sesler 4.3 225

Saklı Hatıralar
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Sesler 8.6 205,475

Kara Şimşek
2008 Gizem Sesler 5.7 8,010
2007 Suç Sesler    

88 Dakika
2007 Suç Sesler 5.9 68,639
2007 Korku Sesler 5.2 2,080
2007 Dram Sesler 7.0 256

Saatli Bomba
2006 Dram Sesler    
2006 Komedi Sesler 7.4 4,354
2006 Dram Sesler 7.6 25,951
2005 Gizem Sesler    

Vampir Yarasalar
2005 Korku Sesler    
2005 Dram Sesler    
2005 Belgesel Sesler 7.5 837
2005 Macera Sesler 3.8 1,864
2005 Komedi Sesler 6.2 546
2004 Gizem Sesler    
2004 Komedi Sesler    

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Sesler    
2004 Dram Sesler    
2003 Dram Sesler    

Las Vegas 1
2003 Suç Sesler 7.5 23,805
2003 Belgesel Sesler 7.5 2,344
2003 Suç Sesler    
2002 Suç Sesler 8.0 11,080
2002 Dram Sesler    
2002 Western Sesler    
2000 Dram Sesler    
1999 Suç Sesler    
1999 Aksiyon Sesler    
1998 Biyografi Sesler    
1997 Aksiyon Sesler 7.5 1,528

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Sesler 6.2 36,081
1997 Gerilim Sesler 5.6 958
1997 Macera Sesler    
1996 Suç Sesler    
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017