Giriş Kayıt
Ray Weaver

Ray Weaver (99)


Oyuncu

Ray Weaver, 15 Kasım 1917 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Wonderful Town (1958) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1917
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müthiş Ajan Flint
1967 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,209

Alaska Fedaileri
1960 43 Komedi Oyuncu 7.0 5,508

Gizli Teşkilat
1959 42 Macera Oyuncu 8.4 238,669

Erkekler Sarışınları Sever
1953 36 Komedi Oyuncu 7.2 24,923
1951 34 Komedi Oyuncu 5.8 285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017