Giriş Kayıt
Ray Weaver

Ray Weaver (99)


Oyuncu

Ray Weaver, 15 Kasım 1917 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Wonderful Town (1958) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1917
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müthiş Ajan Flint
1967 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,978

Alaska Fedaileri
1960 43 Komedi Oyuncu 7.0 5,337

Gizli Teşkilat
1959 42 Macera Oyuncu 8.4 230,963

Erkekler Sarışınları Sever
1953 36 Komedi Oyuncu 7.2 24,029
1951 34 Komedi Oyuncu 5.8 237
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017