Giriş Kayıt
Joe Weatherstone

Joe Weatherstone


Yapımcı

Joe Weatherstone, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Joanne Weatherstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.8 4,811
2015 Komedi Yapımcı 4.2 127
2014 Komedi Yapımcı 5.6 235
2012 Komedi Yapımcı 5.6 499
2011 Komedi Yapımcı 7.3 617
2002 Dram Yapımcı 7.1 323
1999 Komedi Çeşitli 5.8 731

Babe Şehirde
1998 Macera Çeşitli 5.8 26,556

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.2 21,291
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018