Giriş Kayıt
Keoni Waxman

Keoni Waxman (49)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Sanat Bölümü

Keoni Waxman, 30 Haziran 1968 Honolulu, Hawaii doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, sanat bölümü. Ölüm Avı (2010), Maximum Conviction (2012), Tehlikeli Adam (2009), The Keeper (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1968
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii
Diğer Bir İsmi: Darby Black
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.5 689
2016 48 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.0 806
2016 48 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.0 716
2015 47 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.5 2,079
2014 46 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
2013 45 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
4.6 2,113
2012 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2012 44 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
4.9 5,342
2012 44 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.6 42
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
1.9 26
2011 Aksiyon Yapımcı    
2011 43 Dram Yönetmen    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.8 1,682

Ölüm Avı
2010 42 Aksiyon Yönetmen 5.2 5,254

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.1 3,796
2009 41 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
5.2 3,561

Akılalmaz Cinayet
2007 39 Dram Yönetmen    
2006 38 Gerilim Yönetmen 5.2 124

Karambol
2005 37 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   

Kayıp Hazine
2003 35 Aksiyon Senarist 3.8 444

Gemide Terör
2000 32 Aksiyon Senarist 3.5 284
1996 28 Suç Senarist
Yönetmen
4.2 228

Kanlı Hafta Sonu
1995 27 Komedi Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Shameless (5,808) Vikings (4,241) Game of Thrones (3,119) Mr. Robot (2,280) Supernatural (1,873) Lucifer (1,527) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,333) Manhunt: Unabomber (1,268)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017