Giriş Kayıt
Richard Waugh

Richard Waugh (56)


Oyuncu

Richard Waugh, 28 Şubat 1961 doğumlu oyuncu. Hayvan 2 (2008), Son Yolculuk (2008), (2001) Komplo (2001), (2003) Çılgın Dünürler (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1961
Diğer Bir İsmi: Ric Waugh
Takma İsmi: Ric
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.5 211
2016 Dram Oyuncu 8.0 24,020

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,651

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,429

Son Yolculuk
2008 47 Macera Oyuncu 7.1 9,674

Hayvan 2
2008 47 Aksiyon Oyuncu 5.2 821
2008 47 Komedi Oyuncu 6.0 1,399

Dünyanın En Zengin Köpeği
2005 44 Komedi Oyuncu 4.0 484
2004 43 Dram Oyuncu    

Çılgın Dünürler
2003 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 14,248
2003 42 Dram Oyuncu    

Komplo
2001 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 104,753
2001 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 509

Ben ve Gölgelerim
2001 40 Biyografi Oyuncu    

Hüküm
2000 39 Korku Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,196
1998 Aksiyon Oyuncu    
1996 35 Dram Oyuncu    
1996 35 Aksiyon Oyuncu 4.5 294

İntikam Pazarlığı
1995 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 637
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,156
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017