Giriş Kayıt
Deborah Watkins

Deborah Watkins


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Deborah Watkins, dublör, oyuncu, kameraman. New York Üçlemesi (1989), Şeytanca (1996), Rollover (1981), (1990) Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Watkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanca
1996 Dram Dublör 5.3 11,199

Ilk günah
1996 Suç Dublör 6.1 6,750

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 311,240
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 79,898

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 72,235

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Dublör 5.6 9,294

New York Üçlemesi
1989 Komedi Dublör 6.4 13,872

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 38,734

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Dublör 6.5 148,586
1989 Komedi Dublör 6.5 10,206
1987 Komedi Dublör 6.1 5,744
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Dublör 7.2 21,455
1981 Dram Oyuncu
Dublör
5.3 853
1981 Biyografi Kameraman 7.8 12,623
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017