Giriş Kayıt
Deborah Watkins

Deborah Watkins


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Deborah Watkins, dublör, oyuncu, kameraman. New York Üçlemesi (1989), Şeytanca (1996), Rollover (1981), (1990) Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Watkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanca
1996 Dram Dublör 5.3 11,199

Ilk günah
1996 Suç Dublör 6.1 6,750

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 322,064
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 11,268

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 83,362

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 74,275

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Dublör 5.6 9,294

New York Üçlemesi
1989 Komedi Dublör 6.4 13,872

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 40,507

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Dublör 6.5 155,538
1989 Komedi Dublör 6.5 10,619
1987 Komedi Dublör 6.1 5,744
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Dublör 7.2 22,205
1981 Dram Oyuncu
Dublör
5.3 853
1981 Biyografi Kameraman 7.8 12,623
Dizi Altyazıları
Vikings (18,585) Black Mirror (6,082) The Flash (5,068) Shameless (4,532) Supernatural (3,434) The Big Bang Theory (3,269) The Blacklist (1,764) Star Trek: Discovery (1,578) Knightfall (1,276) Black Lightning (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018