Giriş Kayıt
Deborah Watkins

Deborah Watkins


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Deborah Watkins, dublör, oyuncu, kameraman. New York Üçlemesi (1989), Şeytanca (1996), Rollover (1981), (1990) Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Watkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanca
1996 Dram Dublör 5.3 11,199

Ilk günah
1996 Suç Dublör 6.1 6,750

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 309,890
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,453

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Gecenin Sesi
1992 Suç Oyuncu 5.9 3,743

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 79,469

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 71,968

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Dublör 5.6 9,294

New York Üçlemesi
1989 Komedi Dublör 6.4 13,872

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 38,195

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Dublör 6.5 147,769
1989 Komedi Dublör 6.5 10,206
1987 Komedi Dublör 6.1 5,744
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Dublör 7.2 21,355
1981 Dram Oyuncu
Dublör
5.3 853
1981 Biyografi Kameraman 7.8 12,590
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017