Giriş Kayıt
John Waters

John Waters


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

John Waters, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Kameraman 8.4 30
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 204

Yeryüzü
2007 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 12,904
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.3 885

Yeryüzü
2006 Belgesel Kameraman 9.5 92,562
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.9 19

Kuşların Yaşamı
1998 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
9.0 1,975

Bitkilerin Gizli Hayatı
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
9.1 1,820
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.9 371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017