Giriş Kayıt
Dennis Waterman

Dennis Waterman (69)


Oyuncu, Müzisyen

Dennis Waterman, 24 Şubat 1948 Clapham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. New Tricks (2003), Gecelerin Şeytanı (1970), Vahsi adam (1971), Şehvetli Dakikalar (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1948
Doğum Yeri: Clapham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 64 Komedi Oyuncu 2.5 630
2009 Suç Oyuncu 7.1 171
2003 Dram Oyuncu 7.5 299
2003 Komedi Oyuncu
Müzik
7.9 3,674
1994 Macera Oyuncu
Müzik
   
1986 Dram Oyuncu 8.1 423
1973 25 Dram Oyuncu 6.8 174

Vahsi adam
1971 23 Macera Oyuncu 6.9 1,927

Şehvetli Dakikalar
1971 23 Suç Oyuncu 5.8 856

Gecelerin Şeytanı
1970 22 Korku Oyuncu 6.2 3,542
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360

Kanlı Nehrin Korsanları
1962 14 Aksiyon Oyuncu 6.5 592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017