Giriş Kayıt
Sumio Watanabe

Sumio Watanabe


Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen, Senarist

Sumio Watanabe, animasyon, sanat bölümü, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 Animasyon Animasyon 7.5 16,864
2011 Animasyon Animasyon    
2011 Animasyon Animasyon 7.9 5,114
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 558
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 20,123
2003 Animasyon Yönetmen 6.8 170
2002 Aksiyon Animasyon 7.6 1,250
2001 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 920
2001 Animasyon Senarist    
1999 Aksiyon Animasyon    
1999 Animasyon Yönetmen 6.8 56
1999 Animasyon Yönetmen 5.8 112
1995 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 9
1994 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 7.5 2,535
1993 Animasyon Animasyon 7.6 2,771
1993 Animasyon Animasyon 7.9 28,009
1993 Animasyon Animasyon 6.7 640
1991 Animasyon Animasyon 6.5 136
1989 Animasyon Animasyon 7.2 3,390

Gökteki Kale
1986 Animasyon Animasyon 8.1 105,714
1984 Animasyon Animasyon 6.6 461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017