Giriş Kayıt
Paul Wesley

Paul Wesley (35)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Paul Thomas Wasilewski, 23 Temmuz 1982 New Brunswick, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Ben Kaybolmadan Önce (2014), Başka Yerde (2009), Amira & Sam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Thomas Wasilewski
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1982
Doğum Yeri: New Brunswick, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul Wasilewski
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.6 (35 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,353
2016 34 Dram Oyuncu 4.9 1,930

Ben Kaybolmadan Önce
2014 32 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 6,784
2014 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,081

Baytown Haydutları
2012 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,944
2012 30 Oyuncu    
2011 29 Oyuncu 5.8 116

Mavilikler Altında
2010 28 Dram Oyuncu 5.3 650
2010 28 Komedi Yapımcı 6.6 1,294

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.8 240,098

Başka Yerde
2009 27 Suç Oyuncu 5.6 2,620
2008 26 Komedi Oyuncu 4.7 2,358

Russell Kızı
2008 26 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.2 1,138
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,685
2007 Macera Oyuncu 5.2 50
2006 24 Aksiyon Oyuncu 5.9 259

Dingin Savaşçı
2006 24 Dram Oyuncu 7.3 22,369

Genç Asiler
2006 24 Dram Oyuncu    

Kızlar Takımı
2006 24 Komedi Oyuncu 4.2 1,020
2005 23 Komedi Oyuncu 6.0 5,831
2004 22 Komedi Oyuncu 4.9 1,124
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Azınlık Raporu
2002 20 Aksiyon Oyuncu 7.7 429,680
2002 Komedi Oyuncu 7.1 21,533
2002 Dram Oyuncu 7.4 10,920
2002 Korku Oyuncu    
2002 20 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,672
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,004
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017