Giriş Kayıt
Paul Wesley

Paul Wesley (35)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Paul Thomas Wasilewski, 22 Temmuz 1982 New Brunswick, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Ben Kaybolmadan Önce (2014), Başka Yerde (2009), Amira & Sam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Thomas Wasilewski
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1982
Doğum Yeri: New Brunswick, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul Wasilewski
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
9.5 (36 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,594
2016 34 Dram Oyuncu 4.9 2,138

Ben Kaybolmadan Önce
2014 32 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 7,689
2014 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,081

Baytown Haydutları
2012 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,178
2012 Oyuncu 6.9 253
2011 29 Oyuncu 5.8 116

Mavilikler Altında
2010 28 Dram Oyuncu 5.3 650
2010 28 Komedi Yapımcı 6.6 1,294

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.8 245,634

Başka Yerde
2009 27 Suç Oyuncu 5.6 2,620
2008 26 Komedi Oyuncu 4.7 2,358

Russell Kızı
2008 26 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.2 1,138
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,765
2007 Macera Oyuncu 5.2 50
2006 24 Aksiyon Oyuncu 5.9 259

Dingin Savaşçı
2006 24 Dram Oyuncu 7.3 22,695

Genç Asiler
2006 24 Dram Oyuncu    

Kızlar Takımı
2006 24 Komedi Oyuncu 4.2 1,020
2005 23 Komedi Oyuncu 6.1 5,914
2004 22 Komedi Oyuncu 4.9 1,124
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Azınlık Raporu
2002 20 Aksiyon Oyuncu 7.7 440,337
2002 Komedi Oyuncu 7.1 21,848
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,084
2002 Korku Oyuncu    
2002 20 Dram Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,215
1999 Suç Oyuncu 8.1 60,215
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,248
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018