Giriş Kayıt
Don Warrington

Don Warrington (65)


Oyuncu

Don Williams, 01 Ocak 1952 Trinidad doğumlu oyuncu. Death in Paradise (2011), Lighthouse (1999), Bloodbath at the House of Death (1984), (2006) Kör Topraklar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Don Williams
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952
Doğum Yeri: Trinidad
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 2,345
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2011 Suç Oyuncu 7.9 7,714

Camdan Adam
2011 59 Gerilim Oyuncu 6.3 213
2010 58 Komedi Oyuncu 5.4 1,258
2010 58 Komedi Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,655
2008 Aile Oyuncu    
2007 55 Dram Oyuncu 5.1 425

Kör Topraklar
2006 54 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,966
2000 48 Aile Oyuncu    

8½ Kadın
1999 47 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1999 47 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,132
1996 44 Dram Oyuncu 7.8 31,414
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,786
1984 32 Korku Oyuncu 5.2 867
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017