Giriş Kayıt
Don Warrington

Don Warrington (65)


Oyuncu

Don Williams, 01 Ocak 1952 Trinidad doğumlu oyuncu. Death in Paradise (2011), Lighthouse (1999), Bloodbath at the House of Death (1984), (2006) Kör Topraklar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Don Williams
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952
Doğum Yeri: Trinidad
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 2,292
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2011 Suç Oyuncu 7.9 7,586

Camdan Adam
2011 59 Gerilim Oyuncu 6.3 213
2010 58 Komedi Oyuncu 5.4 1,258
2010 58 Komedi Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,655
2008 Aile Oyuncu    
2007 55 Dram Oyuncu 5.1 425

Kör Topraklar
2006 54 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,950
2000 48 Aile Oyuncu    

8½ Kadın
1999 47 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1999 47 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,116
1996 44 Dram Oyuncu 7.8 31,301
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,768
1984 32 Korku Oyuncu 5.2 867
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,089) The Flash (8,976) Legion (8,894) Arrow (6,433) The 100 (4,578) Vikings (4,145) Taboo (4,093) Black Sails (4,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,013) Suits (3,634)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017