Giriş Kayıt
Don Warrington

Don Warrington (66)


Oyuncu

Don Williams, 01 Ocak 1952 Trinidad doğumlu oyuncu. Death in Paradise (2011), Lighthouse (1999), Bloodbath at the House of Death (1984), (2016) The Five (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Don Williams
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952
Doğum Yeri: Trinidad
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Komedi Oyuncu 5.7 420
2017 Komedi Oyuncu 7.2 10
2016 Dram Oyuncu 7.7 4,579
2015 Dram Oyuncu 4.7 229
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2011 Suç Oyuncu 7.9 9,655

Camdan Adam
2011 59 Gerilim Oyuncu 6.3 213
2010 58 Komedi Oyuncu 5.4 1,258
2010 58 Komedi Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,809
2007 55 Dram Oyuncu 5.1 425

Kör Topraklar
2006 54 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,208
2000 48 Aile Oyuncu    

8½ Kadın
1999 47 Komedi Oyuncu 5.8 3,476
1999 47 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,359
1996 44 Dram Oyuncu 7.8 32,989
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,046
1984 32 Korku Oyuncu 5.2 867
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018