Giriş Kayıt
Katherine Warren

Katherine Warren (60)


Oyuncu

Katherine Warren, 12 Temmuz 1905 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Mücrim Gönüller (1951), (1954) Denizde isyan (1954), (1949) Saltanat Hırsı (1949), (1954) Unutulmaz Melodiler (1954) gibi yapımlarla biliniyor.17 Temmuz 1965 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1905
Ölüm Tarihi: 17 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Katharine Warren
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Komedi Oyuncu    
1960 Suç Oyuncu 8.1 170
1959 Western Oyuncu 7.7 527
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 52 Gerilim Oyuncu 6.6 1,000

Sarkicilar krali
1957 52 Dram Oyuncu 6.5 6,153
1957 52 Dram Oyuncu 5.9 228
1957 Komedi Oyuncu    
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,372

Öfkeli Adam
1955 50 Western Oyuncu 7.0 1,680

Unutulmaz Melodiler
1954 49 Biyografi Oyuncu 7.3 6,318

Denizde isyan
1954 49 Dram Oyuncu 7.9 20,720

Taşralı Kız
1954 49 Dram Oyuncu 7.3 4,104
1953 48 Dram Oyuncu 5.7 326
1953 48 Western Oyuncu 5.9 348

Ali Baba'nın Oğlu
1952 47 Fantastik Oyuncu 5.9 374
1952 47 Dram Oyuncu 6.8 647
1952 47 Dram Oyuncu 7.2 2,362
1952 47 Savaş Oyuncu 6.2 257
1952 47 Dram Oyuncu 6.1 359
1952 47 Dram Oyuncu 5.5 474
1952 47 Suç Oyuncu 7.4 976

Mücrim Gönüller
1951 46 Dram Oyuncu 7.3 1,795
1951 46 Komedi Oyuncu 6.2 49
1951 46 Suç Oyuncu 6.8 760
1951 46 Macera Oyuncu 7.3 1,114
1951 46 Romantik Oyuncu 6.6 368
1950 45 Dram Oyuncu 7.0 1,055
1950 45 Dram Oyuncu 7.1 298
1949 44 Suç Oyuncu 7.0 66

Saltanat Hırsı
1949 44 Dram Oyuncu 7.6 9,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017