Giriş Kayıt
Michael Warner

Michael Warner


Sesler

Michael S. Warner, sesler.

Gerçek İsmi: Michael S. Warner
Diğer Bir İsmi: Michael A. Warner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Sesler 7.2 25,038
2001 Animasyon Sesler    
1995 Animasyon Sesler 8.6 497

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sesler 5.3 3,325
1988 Dram Sesler 6.3 1,705
1985 Komedi Sesler 6.1 2,534
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017