Giriş Kayıt
Michael Warner

Michael Warner


Sesler

Michael S. Warner, sesler.

Gerçek İsmi: Michael S. Warner
Diğer Bir İsmi: Michael A. Warner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Sesler 7.3 23,571
2001 Animasyon Sesler    

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sesler 5.3 3,215
1988 Dram Sesler 6.3 1,705
1985 Komedi Sesler 6.1 2,534
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017