Giriş Kayıt
Keith Wardlow

Keith Wardlow


Dublör, Özel Efekt, Oyuncu

Keith Wardlow, dublör, Özel efekt, oyuncu. Slam Dunk Ernest (1995), The Hitchhiker (1983), (1997) Sayı Kralı Buddy (1997), (1992) Stay Tuned (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kieth Wardlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Gerilim Dublör 4.6 3,153

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Dublör 5.1 13,493
1997 Dram Özel Efekt 6.0 1,638
1996 Komedi Dublör 4.9 3,547

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Özel Efekt 7.0 163,091
1995 Komedi Dublör 4.6 1,375
1992 Komedi Dublör 6.1 8,376

Nöbet
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 3,171

özel Takip
1987 Aksiyon Dublör 6.6 19,102
1987 Aksiyon Dublör 5.6 1,806
1987 Aksiyon Dublör 5.7 557
1986 Macera Dublör
Oyuncu
5.3 5,056
1983 Dram Dublör 6.9 915
1983 Macera Dublör 5.3 3,870
1981 Aksiyon Dublör 3.7 148

Dev Tohumu 2
1976 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.3 2,591
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017